Hoofdpagina Stalling Verhuur Garageboxen Onderhoud Over VZ Tarieven Route Contact

Caravan onderhoud

VZ Stalling en Onderhoud verzorgt al vele jaren in de omgeving van Leeuwarden en Franeker goedkoop caravan onderhoud. Binnen het caravan onderhoud voeren wij zowel standaard onderhoudsbeurten uit als specifieke schadeherstel aan uw caravan. Bij het caravan onderhoud lopen we onder meer alle bouten, moeren, de remmen, verlichting, het onderstel en lagers na. Controle op zowel de elektrische installatie, aanwezigheid van eventuele gaslekkages als de staat van uw banden vallen uiteraard ook onder ons standaard caravan onderhoud.

Naast het controleren op een juiste en veilige werking van maken wij ook standaard uw kachel, fornuis en koelkast schoon. Voor goedkoop caravan onderhoud in Friesland bent u dus zeker bij ons aan het goede adres. Uw caravan is bij ons in professionele handen. Wij staan voor een eerlijke en betrouwbare advies- en dienstverlening zodat u met een goed en zorgenloos gevoel na uw caravan onderhoudbeurt veilig op vakantie kunt gaan.

Caravanschadeherstel en caravanreparatie 

Voor alle denkbare reparaties aan uw caravan caravans kunt u bij ons terecht. Geen enkele caravanreparatie is bij ons onmogelijk. U kunt hierbij denken aan een vloerreparatie (verhelpen van verende of doorgezakte vloeren) of herstel / vervanging van uw lekkende of defecte dakraam / dakluik. Caravanreparatie als gevolg van ouderdom en slijtage, denk aan roest, haperende verlichting, hang en sluitwerk of slecht functionerende remmen. Ook caravanreparatie in regio Leeuwarden, Harlingen en Friesland is VZ de juiste keus.

Heeft u schade opgelopen of is u schade aangebracht? VZ Stalling en Onderhoud voert caravanschadeherstel uit. Afgebroken onderdelen, kapotte verlichting of zelfs het vervangen van wanden kunnen wij als onderdeel van onze carvanschadeherstel service voor u verhelpen. 

Movers, luiken en ramen

Wij leveren en monteren movers van diverse merken waaronder de bekendere merken zoals Truma en Powrmover. Wij hebben natuurlijk wel voorkeuren voor een merk, dit is vooral gebaseerd op de service welke deze fabrikanten leveren op hun producten. Ook voor advies over of het afstellen van een mover zijn wij u graag van diens.

Inbouw van ramen, dakluiken, zijluiken en bagageluiken voor uw caravan is gesneden koek voor ons. Of dit nu binnen een kunststof of metaalframe is, wij monteren voordelig en professioneel uw raam, dakluik, zijluik of bagageluik in uw caravan.

Mogelijkheden

Naast het "normale" onderhoud doen wij ook:

  • Accu vervangen of herstellen
  • Schoonmaken
  • Vervangen remmen / reminstallatie
  • Verlichting
  • Monteren banden (veelal zogeheten zware "C" banden in verband met het gewicht van de caravan)
  • Leveren en monteren fietsendragers

Wilt u meer weten? Kijk op onze tariefpagina of neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een prijs op maat.