Hoofdpagina Stalling Verhuur Garageboxen Onderhoud Over VZ Tarieven Route Contact

VZ Stalling toen, nu en in de toekomst

VZ Stalling is eind 1995 opgericht door B.P. de Vries en J.v.d. Zee. Vanaf januari 2010 is B.P. de Vries eigenaar van de eenmanszaak VZ Stalling.

Op het voormalig terrein van Van der Zee mesthandel en internationaal transportbedrijf aan het oude Van Harinxsmakanaal, is de stalling gesitueerd. Op het 1.2 ha groot omheind en verhard buitenterrein heeft iedereen een eigen afgebakende plaats.

De 3000m² binnenstalling, over vier loodsen verdeeld, heeft nieuwe daken, nieuwe lichtkoepels, stalen damwandbekleding en betonvloeren. Hierdoor is alles kurkdroog. Alle toegangsdeuren zijn elektrisch.

46 Garageboxen maken het totale stallingplaatje compleet.

Naast caravans stallen wij auto's, campers, boten, vrachtwagens, containers, inboedels, etc. Voor toegang tot de loodsen of het buitenterrein zijn sleutels beschikbaar. Hierdoor kan er 7 dagen per week toegang verkregen worden. Vrijheid, blijheid!

Naast de stalling is er onderhoud mogelijk aan de caravans, aanhangwagens en vouwwagens. Dit alles gaat volgens de geldende Bovag / Focwa-eisen.
Tevens opslag en montage van winter en zomerbanden voor een belachelijk lage prijs.

Toekomstplannen

Nieuwe garageboxen, zodat het aantal van 46 naar 52 stuks gaat. Medio 2020 komen er weer 2 bij, dit zijn extra grote boxen. 

De nieuwe onderhoudsloods staat er inmiddels. Plannen voor een nieuwe stallingsloods ( 70x24mtr).

Plaatsen putten voor waterafvoer.

In en verkoop van caravans. Verhuur caravans en aanhangers.

Elektra in de garageboxen, de eerste 26 zijn inmiddels bekabeld.

Plaatsing zonnepanelen. Verwarming in de garageboxen, zodat deze ook geschikt zijn voor inboedels ed.

Bel voor informatie: 06-515.656.69

Klik op een foto voor een sfeerimpressie