Hoofdpagina Stalling Verhuur Garageboxen Onderhoud Over VZ Tarieven Route Contact

Stalling, VZ biedt een ruime keuze aan stalling

VZ bied een ruime keuze aan stalling. Naast ons gangbare aanbod stalling, zoals u in het vak hiernaast kunt lezen, is er nog veel meer mogelijk bij ons qua stalling. Wilt u bijvoorbeeld inboedel, pallets, magazijnopslag,boot, caravan, camper, vouwwagen, zeecontainer, vrachtauto, bus, woonwagen of een motorfiets (en zijspan) stallen? Bij VZ is nagenoeg alles mogelijk, wij kunnen u stalling op maat bieden!

U krijgt beschikking over eigen toegangsmiddelen zodat u zelf, wanneer dat u uitkomt, bij uw eigendommen kunt komen.

Diensten

Bij VZ Stalling krijgt u meer dan alleen stalling. Bij zowel de binnenstalling als de buitenstalling heeft u de mogelijkheid om uw banden op te pompen. Daarnaast bieden wij een haal- en brengservice voor alles wat met een personenauto is te vervoeren.

Binnenstalling

De toegangsdeuren naar de loodsen voor binnenstalling hebben een afmeting van 4 x 4 meter en zijn allemaal elektrisch bedient. De totale oppervlake van de binenstalling is ruim 3000m.

De binnenstalling is tussen oktober en april gesloten, wilt u toch bij uw gestalde spullen, meld het van te voren dan houden wij hier rekening mee. Dit geldt ook wanneer u de caravan voor de wintersport wilt gebruiken. De rest van het jaar kunt u halen en brengen wanneer u maar wilt!

Kiest u voor alleen de winterstalling, dan staat uw caravan of camper vanaf oktober tot april binnen dit voor een nette prijs.

Buitenstalling

De buitenstalling is het gehele jaar toegankelijk. U krijgt een vaste plaats op een met betonbielzen afgebakend stukje terrein. Deze plaats is ruim genoeg voor onder andere de grootste caravan of camper.

Combinatiestalling

In de winter staat u binnen, en 's zomers buiten. Wij zetten de caravan er voor u in en weer uit. Dit gebeurt, afhankelijk van de vakantieperiodes rond 1 april en rond 1 oktober. U krijgt een vaste plaats op een met betonbielzen afgebakend stukje terrein.

Garageboxen

De op het buitenterrein geplaatste garageboxen voor de verhuur zijn vanaf 25m² groot en hebben een toegangsdeur tot 2.750 x 2.990 meter. Onze garageboxen zijn geschikt voor diverse soorten stalling.