Hoofdpagina Stalling Verhuur Garageboxen Onderhoud Over VZ Tarieven Route Contact

Goedkope autostalling

VZ stalling biedt goedkope autostalling in de omgeving van Sneek, Leeuwarden, Franeker en Harlingen. Wij hebben een veelzijdig aanbod in autostalling. Zowel binnen, buiten- en combinatiestalling behoren tot de mogelijkheden waarbij u zelf uw auto vrij kunt halen en brengen. Ook kunt u overwegen een eigen garagebox te huren bij ons voor het stallen van uw auto. Bij VZ Stalling staat uw oldtimer, reserveauto, sloopauto, stockkar, opknapper of autoambulance altijd goed en goedkoop.

Ook als u uw auto wilt schorsen kunt u bij ons terecht voor goedkope autostalling.

Bekijk onze tarieven voor autostalling.

Diensten

Wij plegen geen onderhoud aan auto's in verband met onze milieuvergunning. Wel autobanden, lichtmetalen velgen en uitlaatsystemen kunnen wij leveren en monteren tegen een concurerende prijs.

Bij zowel de binnenstalling als de buitenstalling heeft u de mogelijkheid om de banden van uw auto op te pompen. Daarnaast bieden wij een haal- en brengservice voor alles wat met een personenauto is te vervoeren.

Winterbanden

Voor € 25.- wisselen wij uw zomerbanden voor winterbanden.en bergen wij ze voor u op. In de lente wissel wij, voor hetzelfde bedrag, uw winterbanden voor zomerbanden en bergen wij ze voor u op. Goedkoper kan bijna niet!

Huisregels autostalling

  • Eventuele gasflessen, losse brandstoftanks of andere producten die een verhoogde kans op vuur en explosies met zich meebrengen moeten zijn verwijderd in de binnenstalling
  • Accupolen moeten zijn losgekoppeld
  • Sleutelen is niet toegestaan
  • Het gestalde object mag in de binnenstalling alleen met minimaal 2 personen worden verplaatst
  • In de periode van 1 oktober tot 1 april is de binnenstalling gesloten, u heeft dan geen vrije toegang tot de binnenstalling

Zie ook onze Algemene Voorwaarden