Hoofdpagina Stalling Verhuur Garageboxen Onderhoud Over VZ Tarieven Route Contact

Garageboxen te huur

VZ Stalling heeft 46 garageboxen te huur in verschillende maten. U heeft de garagebox in eigen beheer. Dit wil zeggen, een eigen sleutel en alle vrijheid om te bergen in uw eigen garagebox, dit op een tijdstip dat u het beste past. Komend jaar, 2020, komen er nog weer garageboxen bij. 

Afmetingen VZ garageboxen

De garageboxen hebben verschillende afmetingen, welke onder meer geschikt zijn voor caravans, boten, auto's, oldtimers en campers. Ook voor inboedels, wegens verhuizing/ scheiding etc, zijn de garageboxen uitstekend geschikt. Kurkdroog, geventileerd en eventueel ook voor een kortere periode te huren. De garageboxen zijn van uitmuntende kwaliteit beton of staal en zien er mooier uit dan de meeste bijkeukens. Een aantal heeft inmiddels verlichting en een binnen stopkontakt.

De verhuur is voor een jaar, maar tijdelijk is bespreekbaar, de betalingen gaan per automatische incasso. Zakelijk huren is een van de mogelijkheden, u krijgt dan een nota met de BTW apart vermeld.

Wilt u een garagebox, bel of vul het contactformulier in. U kunt ook op de wachtlijst, zodra er een garagebox vrij komt dan bellen wij u. Hieraan zijn voor u geen verplichtingen verbonden.

 

Inrij breedte en hoogte van de deuren

 Type   Aantal  Breed  Hoog  Diep
Klein 30  2,50  2,00   6,00
Middel  4  2,35  2,65   7,80
Groot  4  2,50  2,50   8,00
Extra
Mega
 4
 4
 2,50
 2.75
 2,65
 2.99
  8,00
  8.00